Kurs i feltsøk – våren 2018

Feltsøk er en søksøvelse der hunden skal finne gjenstander som er lagt ut i et avgrenset/opptråkket område i skogen. Feltsøk inngår som en øvelse i brukshundsport, men kan med fordel trenes selv om man ikke ønsker å konkurrere.

Instruktør er Finn Hugo Øien – en av Norges mest erfarne og premierte innen brukshundsporten. Han er både norsk og nordisk mester, og har deltatt flere år på landslaget. Finn Hugo har lang erfaring som instruktør, er en dyktig pedagog og vil tilpasse kurset til hundens nivå. Kurset passer derfor både nybegynnere og litt viderekomne ekvipasjer.

For å delta på kurset må hunden ha gjenstandsinteresse, og bør kunne apportere for få mest mulig ut av kurset.

 

Målgruppe:    Nybegynner og litt viderekommende. Instruktøren tilpasser til nivået.

 Antall:            6

 Instruktør:    Finn Hugo Øien                                                                                                 

 Dato:              5-6 mai 2018

 Klokkeslett:  10.00-16.00

 Sted:              Steinbordet før Sandermosen stasjon, Maridalen

 Pris:               Medlemmer 1000,- Ikke-medlemmer 1400,-

 Påmelding:    «Førstemann til-mølla»prinsippet gjelder! https://docs.google.com/forms/d/1S2JqMYVpRPWHjwi1d-LACJMEJF1QUqpMarQ3qcmYaOU/edit

Betaling:       Fortløpende til kontonr: 1503 61 36720. Innbetalingen må merkes med navn på fører og hund, samt «Feltsøkkurs våren 2018″.             Medlemmer kan bruke OODK-poeng som hel eller delvis betaling. Dersom du ikke får plass på kurset, vil beløpet bli refundert.

Bekreftelse:   Plass på kurset bekreftes når kursavgiften er mottatt.

NB! Påmeldingen er bindende. Plass på kurset blir tildelt fortløpende til de som melder seg på og betaler avgift først. Ved stor pågang vil OODK-medlemmer bli prioritert.

Kontaktperson: Wenche Kristiansen wenche_k@hotmail.com

Velkommen på kurs!