Kurs i konkurranselydighet – FULLT

Kurs i konkurranselydighet klasse 1 og 2 våren 2018 for medlemmer i OODK:

På dette kurset gjennomgår vi momentene og øvelsene i klasse 1 og 2. Vi tar opp temaer som hvordan lære inn/forbedre momentene i øvelsene, hvordan øke hundens motivasjon for å utføre øvelsene, hvordan benytte riktig belønning. Kursdeltakerne har også mulighet for å ta opp spesifikke utfordringene de har med sin hund i øvelser i kl. 1 og 2 programmet.

Etter kurset bør deltakerne kunne de grunnleggende elementene i å trene hund i lydighet klasse 1 og 2, og vite hvordan de skal kunne trene videre for å bedre ferdighetene både hos seg selv og hunden, for å komme videre i hver enkelt øvelse på trening og i konkurranse.

For å få fullt utbytte av kurset, må kursdeltagerne trene mellom kurskveldene.

Forkunnskaper: Ekvipasjen må ha bestått bronsemerkeprøven eller ha startet i lydighet klasse 1.

Målgruppe: Ekvipasjer som ønsker å perfeksjonere lydighetsmomenter og øvelser og å konkurrere lydighet

Tidspunkt: Annenhver onsdag klokken 1830-2015 på datoene 2/5, 16/5,30/5,13/6 og 27/6.

Sted: Treningsområdet på Brekke, nedre plan

Antall deltagere: Maks 6

Instruktør: Iris B. Idland

Pris: 1 500,- betales til kontonummer 1503 61 36720 Merk betalingen med «konkurransekurs LP klasse 1 og 2» (man kan benytte OODK-poeng til hel eller delvis betaling).

Påmelding: Må inneholde førers navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse og fødselsår, samt hundens navn, rase og alder https://docs.google.com/forms/d/1ctf45sQUDWBMK0c3Gev5biiebXzDuwXMeAEpltAvAW8/edit

*NB! Påmeldingen er bindende. «Først til mølla»: Plass blir tildelt fortløpende til de som melder seg på og betaler avgift først.

Spørsmål om kurset sendes iris_6@msn.com

Studieforbundet natur og miljø kursnr.1746