Sporkurs høsten 2017

OODK arrangerer sporkurs for klubbens medlemmer og andre, med instruktør Peder Christiansen. Kurset er et helgekurs, lørdag og søndag. Du kan lese mer om instruktøren her (https://ck-hund.com/om-meg/about/)

Målgruppe: De som ønsker å trene/konkurrere i bruks (NBF-progammet), både nybegynnere og viderekomne. Ved stor pågang vil medlemmer som har deltatt på brukstreninger i OODK bli prioritert.

Forkunnskaper: Grunnleggende hverdagslydighet er en fordel. Instruktøren legger opp til individuell oppfølging på alle nivåer.

Antall deltakere: 6

Instruktør: Peder Christiansen

Datoer: 23-24 september, 2017.

Klokkeslett: 09.00-16.00 (ca) begge dager.

Sted: Maridalen, Oslo. Info om spesifikt sted kommer på mail.

Pris: 1800,- for medlemmer i OODK. Ikke-medlemmer: 2200,-

Påmelding: Innen 20 september. Fyll inn skjema her. (https://docs.google.com/forms/d/1BXhIEl8nMePg-1KM7qyYiV23dMVMnmZ98ommU07by6I/edit) 

Betaling: Gjøres til kontonr 1503 61 36720. Innbetalingen må merkes med navn på fører og hund, samt «Sporkurs Høst 2017». Medlemmer kan bruke OODK-poeng som hel eller delvis betaling

Bekreftelse: Plass på kurset bekreftes når innbetalingen av kursavgift er registrert.

*NB! Påmeldingen er bindende. «Først til mølla» Plass blir tildelt fortløpende til de som melder seg på og betaler avgift først. Ved stor pågang vil medlemmer i OODK bli prioritert.

Kontaktperson: Wenche Kristiansen, wenche_k@hotmail.com