Rallylydighetstrening

rallyskilt.jpg

Velkommen til rallylydighetstrening i OODK

OODK tilbyr klubbens medlemmer fellestreninger i rallylydighet på onsdager og fritrening på mandager. For jevnlig oppdatering om trening, meld deg inn i vår Facebook-gruppe!

Rallylydighet er en hundesport som fokuserer på samspill, glede og holdninger. Det er en sport som skal promotere et positivt samhold mellom hund og eier basert på tillit og respekt. Det er ikke tillatt med verbal eller fysisk korrigering. Se NKKs Regelverk for rallylydighet.

På treninger luftes hunder i bånd og vi plukker selvfølgelig opp etter dem! Ikke la din egen hund gå bort til andre hunder uten at det er avklart med eier, uansett om hunden trener eller har pause. Styret oppfordrer alle som trener i OODK til å hjelpe til på klubbens arrangementer, det er her vi får inntekter til klubben. 

Fellestrening våren 2018

Er du ny på rallytreningene våre? Husk å ta kontakt med Lise-Lotte Gundersen på oodk.rally@gmail.com før du møter opp på trening!

Rallytrening med treningsleder for klasse 1 og 2

Alle medlemmer med forhåndsgodkjenning kan være med. Treningene er gratis og tilrettelegges av en treningsleder fra klubben. Ingen påmelding!

Onsdag 2. mai kl 18-19.30: Idunn

Onsdag 16. mai kl 19.30-21: Hege K (NB! Merk tiden)

Onsdag 23. mai kl 18-19.30: Hege W

Onsdag 6. juni kl 18-19.30: Maria

Onsdag 13. juni kl 18-19.30: Tord

Rallytrening med innleid instruktør for klasse 3 og elite          

Ane Andersen er instruktør for denne treningsrekken, som skal fokusere på innlæring av nye øvelser, høyreføring og sakte-/springmarsj. Minimumskrav til deltakelse på treningene er opprykk til klasse 3. De som ikke ønsker å delta på treningene med instruktør kan fritrene ved siden av, men instruktørtreningen har prioritet når det gjelder bruk av område og utstyr.

Datoer:

Onsdag 2. mai kl 19.30-21

Onsdag 16. mai kl 18-19.30 (NB! Merk tiden!)

Onsdag 23. mai kl 19.30-21

Onsdag 6. juni kl 19.30-21

Onsdag 13. juni kl 19.30-21

Pris: kr 850

Maks ant. deltakere: 12

Påmelding: her

NB! Påmeldingen er bindende. Plass blir tildelt fortløpende til de som melder seg på og betaler avgift først.

Prøvestevner og klubbmesterskap, alle klasser

Vi arrangerer prøvestevner onsdagene 9. og 30. mai, og klubbmesterskap onsdag 20. juni. Følg med på Facebook-gruppen for mer info etterhvert!

Fritrening

På mandager er det mulig å trene på Brekke på egenhånd hvis noen av treningslederne er tilstede for å låse opp. Det kan også være aktuelt med fritrening i helgene. Treningene blir annonsert på Facebook-gruppen. Det kan også være lurt å melde seg inn i Facebook-gruppene for agility, bruks og lydighet for å se om andre har tenkt seg til Brekke for å fritrene.