Rallylydighetstrening

rallyskilt.jpg

Velkommen til rallylydighetstrening i OODK

OODK tilbyr klubbens medlemmer fellestreninger i rallylydighet på onsdager og fritrening på mandager. For jevnlig oppdatering om trening, meld deg inn i vår Facebook-gruppe!

Rallylydighet er en hundesport som fokuserer på samspill, glede og holdninger. Det er en sport som skal promotere et positivt samhold mellom hund og eier basert på tillit og respekt. Det er ikke tillatt med verbal eller fysisk korrigering. Se NKKs Regelverk for rallylydighet.

På treninger luftes hunder i bånd og vi plukker selvfølgelig opp etter dem! Ikke la din egen hund gå bort til andre hunder uten at det er avklart med eier, uansett om hunden trener eller har pause. Styret oppfordrer alle som trener i OODK til å hjelpe til på klubbens arrangementer, det er her vi får inntekter til klubben. 

Fellestreninger er åpen for medlemmer med hund som minimum har gjennomført nybegynnerkurs eller lignende.

Kontaktperson: Lise-Lotte Gundersen på l.l.gundersen@kjemi.uio.no

Fellestrening våren 2017

Fellestreninger i rallylydighet starter onsdag 23.08 på Brekke. Det blir trening for OODK medlemmer som minimum har gjennomført nybegynnerkurs eller lignende fra kl 18.00-19.30. Disse ledes av en av klubbens treningsledere og deltakelse er gratis. De som ikke har trent med oss tidligere bes ta kontakt med Lise-Lotte (l.l.gundersen@kjemi.uio.no) før de møter første gang. For ekvipasjer med minimum opprykk til klasse 3, vil det bli treninger med interne treningsledere fra kl 19.30-21.00

Plan for fellestreninger med treningsleder høsten 2017:

Dato

Treningsleder

23.08

Anne Lise

30.08

Maria

06.09

Thea

13.09

Caroline

20.09

Hege

27.09

Lise-Lotte

04.10

Anne Lise

11.10

Hege

18.10

Lise-Lotte

25.10

Thea