Runderingskurs Vår 2019

OODK arrangerer runderingskurs 27. – 28. April 2019

Rundering er en egen øvelse innen NBF sitt prøveprogram. Vi har leid inn Hilde Nordli som instruktør. Hilde Nordli har vært instruktør for NBF på sølen de siste årene. Har også hatt flere kurs både spor og rundering. «Jeg konkurrerer bruks både spor og rundering med mine hunder. Har nå 3 kelpier alder 12 år, 6 år og 3 år. Mine hunder har hatt både norsk og svensk championat i både spor og rundering. Har deltatt seks ganger på NM hvor beste resultat er 1 plass i rundering har også flere pallplasser. Har også deltatt på nordisk to ganger med beste resultat 1 plass spor. Har også deltatt på The Challenge en gang med en 2 plass».

Målgruppe

De som ønsker å trene/ konkurrere i bruks (NBF -programmet). Både nybegynnere og erfarne. Instruktøren gjør individuelle tilpasninger.

Krav til hundens ferdigheter

Hunden bør ha grunnleggende ferdigheter i hverdagslydighet. Den bør kunne apportering.     

Antall deltakere

6

Instruktør

Hilde Nordli

Datoer

27.-28. April 2019

Klokkeslett

8-16

Sted

Sandermosen stasjon, Maridalen

Pris

Medlemmer: kr. 1300,- og ikke-medlemmer: kr. 1700,-

Påmelding

Innen 22. Mars – benytt (denne linken)

Betaling

Innen 22. Mars på kontonr 1503 61 36720  Innbetalingen må merkes med navn på fører og hund, samt «runderingskurs vår 2019″. Medlemmer kan bruke OODK-poeng som hel eller delvis betaling

Bekreftelse

Plass på kurset bekreftes når kursavgiften er mottatt.

NB! Påmeldingen er bindende. Plass på kurset blir tildelt fortløpende til de som melder seg på og betaler avgift først. Ved stor pågang vil OODK-medlemmer som hjelper til ved klubbens treninger og stevner bli prioritert.

Kurset søker støtte hos Studieforbundet Natur og Miljø.