Klubben har lang tradisjon med å arrangere adventsfrokost søndagene i desember og vi ønsker å fortsette tradisjonen i år også.

Vi innbyr derfor deg og hund(ene) til hyggelig adventsfrokost søndagene 1. og 15. desember. Ta gjerne også med barn. Vi møtes kl. 10 ved bålplassen på Hønefoten (stor parkeringsplass i skogen rett ved Maridalen skole, skiltet ved veien). Vi har bålet klart, der du kan grille pølsene dine, lage ostesmørbrød i aluminiumsfolie, eller spise annet medbrakt til frokost. Kaffe el.l. ordner du også selv. Ta med noe isolerende til å legge på sittestokkene, eller stol.

Bikkjene holder vi mest i bilen under frokosten. Etter å ha spist og pratet fra oss om hund og annet, tar vi hundene ut av bilene, og sammen går vi den tradisjonelle løypa gjennom skogen til ruinen av Margaretakirken. Der blir det fine motiv for bilder. Så går vi en kortere vei tilbake til parkeringsplassen.

Det hele varer ikke over to timer. Men noen velger kanskje å legge til en liten treningsøkt med lydighet eller bruksøvelser.

Velkommen søndags morgen 1. og/eller 15. desember!