Rallylydighetstrening

rallyskilt.jpg

Velkommen til rallylydighetstrening i OODK

Rallylydighetstrening i OODK

OODK tilbyr klubbens medlemmer fellestreninger i rallylydighet på onsdager og fritrening på mandager i utesesongen på Brekke. Fellestreningene våre, er åpne for alle medlemmer som minimum har gjennomført et nybegynnerkurs i rallylydighet

Er du ny på rallytreningene våre?
Send en epost med navn, hundens navn, rase og alder, samt erfaring, kurs og nivå (klasse) til oodk.rally@gmail.com før du møter opp på trening.

For jevnlig oppdatering om trening, meld deg inn i vår Facebook-gruppe. Her legger treningsleder ut en melding om fellestrening hver uke. De som ønsker å delta skriver seg opp i posten. 

Husk at rallylydighet er en hundesport som fokuserer på samspill, glede og holdninger. Det er en sport som skal promotere et positivt samhold mellom hund og eier basert på tillit og respekt – ha det gøy med hunden din på trening!

Husk å sette deg inn i NKKs Regelverk for rallylydighet før du møter på trening.

På treninger luftes hunder i bånd og vi plukker selvfølgelig opp etter dem!  Styret oppfordrer alle som trener i OODK til å hjelpe til på klubbens arrangementer, det er her vi får inntekter til klubben. 

Vi er mange som vil være med og vi må ta hensyn til hverandre. Fellestreningene ledes av erfarne rallyutøvere fra klubben. Disse har med banetegninger og organiserer treningen. Husk at treningslederene ikke nødvendigvis har instruktørutdanning.

 

Treningsregler:

  • Møt til trening i tide
  • Luft hunden før trening, og plukk opp!
  • Ha hunden i bur/bil eller i bånd utenfor treningsområdet når du ikke trener.
  • Ta hensyn til ekvipasjer som går bane og respekter køordninger. Tid i banen(e) bør fordeles mest mulig likt mellom ekvipasjene.
  • Ikke la din hund gå bort til andre hunder uten at det er avklart med eier, uansett om hunden trener eller har pause.
  • Løpetidstisper er velkomne på treningene, men ta hensyn. Ha hunden i bilen når den ikke trener og si fra til de andre at du har med løpetidstispe ved treningens start.
  • Alle deltakere forutsettes å hjelpe til med å sette opp og rydde inn banene.