270426_509393712449543_1346696649_n

23.06.2013

Sommer i OODK!

Da var vårsemesteret over, og det har vært spekket med OODK -aktiviteter. På kursfronten har vi hatt nybegynnerkurs i rallylydighet, agility og rundering, agility- og lydighetskurs for instruktører, og konkurransekurs for de laveste klassene i agility og lydighet. Det har vært fritrening i alle grener (inklusive bruks og rally), og vi har hatt de tradisjonelle treningene i agility og lydighet, ledet av våre dyktige instruktører. Videre har vi arrangert den tekniske siden av NM i lydighet, vårt eget lydighetsstevne på Brekke, et klubbmesterskap med rekordantall påmeldinger og, tradisjonen tro, sommeravslutning.

Sommeravslutningen er en hyggelig avrunding av semesteret, med hundesprint i stadig flere klasser, og med premier til alle. Men det hyggeligste av alt, i hvert fall for meg som styreleder, er å få lov til å vise vår takknemlighet til alle ildsjelene som brukte litt ekstra tid og krefter på klubben i 2012.

I år har vi valgt å bruke glass fra Magnors Senza-serie, med OODK-logoen inngravert i bunnen. De fleste av våre ildsjeler fikk et vannglass, mens de som gikk ut av verv etter flere års fartstid fikk en skål eller en vase som påskjønnelse.

Og her er de jeg hadde gleden av å takke:

Anna Berntzen Avtroppende styreleder og treningskomitémedlem
Siv Bækken Avtroppende stevnekomitéleder, styremedlem
Nantika Lunde Avtroppende styremedlem
Christina Sepulveda Avtroppende kasserer
Sidsel Strøm Styremedlem
Hege Sundsbarm Avtroppende treningskomitémedlem
Kirsten Bjørnelykke Treningskomitémedlem
Ida Kulo Avtroppende stevnekomitémedlem, webredaktør
Geirid Ekeli Anderssen Avtroppende stevnekomitémedlem
Gunnar Mathisen ”Toalettsjef” og ”altmuligmann”
Nina Kristiansen og Svein Engvold Gressklippere
Kristen Knudsen og Klaus Johansen Revisorer

Og, sist, men på ingen måter minst – instruktørene:

Janna Oulie, Carol Myhre, Iris Idland, Hege Sundsbarm, Anna Berntzen, Venke Henning, Tor Henning, Kari Torgersen, Nantika Lunde, Beate Kittilsen, Nina Kristiansen, Kirsten Bjørnelykke, Geir Ottesen, Mina Engh Mathisen, Vilde Berthelsen

Vi er ikke bare heldige som har alle disse ildsjelene i klubben; vi er helt avhengige av dem. Pass godt på dem, alle sammen, så vi ikke mister dem!

God sommer til alle to- og firbente OODKere!

Hilsen Hege

PS I sommer blir det fortsatt mulig å trene, selv om instruktørene har ferie. Følg med på Facebook for informasjon!