Oslo og Omegn Dressurklubb (OODK) ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen. OODK-medlemmer nyter godt av mange fordeler: – medlemsfordeler gjennom NKKmedlemsfordeler gjennom NBF (Norsk brukshundsports Forbund) – gratis trening i agility og lydighet med NKK-godkjente instruktører – tilbud om kurs med eksterne instruktører til rimelige priser – klubbmesterskap – morsomme sommer-, jule- og påskeavslutninger – adventsfrokoster med fellestur i Maridalen Besøk oss Hvis du vil vite hvordan vi har det før du melder deg inn, kan du møte opp på treningen  først og se om dette er noe for deg! Klikk på Aktiviteter –> Trening –> Agility, Lydighet, Bruks eller Rally i menyen over for mer informasjon. 1511305_677721625584478_69609665_n

 

 

 

 

Hjelpemannskap
Medlemskapet innebærer også noen plikter. Medlemskontingentene er ikke rare inntekten, så vi er helt avhengig av inntekter gjennom stevnearrangementer. Hvert år arrangerer vi egne stevner i lydighet, rallylydighet, agility og bruks og til disse er vi helt avhengig av medlemmenes dugnadsinnsats. Det spiller ingen rolle hvilken hundesport du trener – all hjelp er god hjelp – og inntektene kommer alle medlemmer til gode.

Slik melder du deg inn som hovedmedlem:
Hvis du IKKE allerede er medlem i en av NKKs medlemsklubber/ IKKE har brukernavn og passord til NKK > Min side:
1. Gå inn på NKK > Bli medlem  
2. Fyll inn skjemaet og følg anvisningene videre

Hvis du allerede ER medlem av en annen NKK-tilknyttet klubb/HAR brukernavn og passord til NKK > Min side:

1. Gå inn på NKK > Min side
2. Fyll inn feltene for Epostadresse/brukernavn og Passord, og klikk på Logg inn
3. I kolonnen Medlemskap ser du hvilke klubber du er medlem i.
4. Klikk på Meld inn i ny klubb (til høyere ovenfor listen over eksisterende medlemskap)
5. Velg Oslo og omegn dressurklubb fra listen over klubber
6. Klikk Meld inn, og du får følgende melding:
 Du er nå meldt inn i klubben. Medlemskapet er først aktivt når det er betalt. Det ble opprettet et krav som du finner under fanebladet «Medlemskrav». Klikk her for å gå direkte til kravet. Kravet kan betales med kort eller du kan vente på å få tilsendt en faktura.
 

Husstandsmedlemskap
Klubben kan også tilby husstandsmedlemskap.  Denne typen medlemskap er det kun OODK (post@oodk.org) som kan registrere. Betingelsen for et slikt medlemskap er at det kan knyttes til en av klubbens hovedmedlemmer ved dennes medlemsnummer, samt at personen som registreres med et husstandsmedlemsskap har samme bostedsadresse som hovedmedlemmet. Et husstandsmedlem betaler ikke grunnkontingent til NKK, og kontingenten til klubben er lavere enn for hovedmedlemmet. Ellers har vedkommende de samme medlemsfordelene som et hovedmedlem.

Slik meldes husstandsmedlemmer inn:
Send en epost til OODK (post@oodk.org) med navn på hovedmedlem, navn og fødselsår på husstandsmedlemmet.

Medlemskontingenten pr 2021 er kr 310,- for hovedmedlem og kr 75,- for husstandsmedlem.