Bli medlem!

Oslo og Omegn Dressurklubb (OODK) ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen. OODK-medlemmer nyter godt av mange fordeler: – medlemsfordeler gjennom NKKmedlemsfordeler gjennom NBF (Norsk brukshundsports Forbund) – gratis trening i agility og lydighet med NKK-godkjente instruktører – tilbud om kurs med eksterne instruktører til rimelige priser – klubbmesterskap – morsomme sommer-, jule- og påskeavslutninger – adventsfrokoster med fellestur i Maridalen Besøk oss Hvis du vil vite hvordan vi har det før du melder deg inn, kan du møte opp på treningen  først og se om dette er noe for deg! Klikk på Aktiviteter –> Trening –> Agility, Lydighet, Bruks eller Rally i menyen over for mer informasjon. 1511305_677721625584478_69609665_n Hjelpemannskap Medlemskapet innebærer også noen plikter. Medlemskontingentene er ikke rare inntekten, så vi er helt avhengig av inntekter gjennom stevnearrangementer. Hvert år (nesten) er vi teknisk arrangør av NM i lydighet. Her trenger vi en hel liten hær av medlemmer som kan bidra til det dugnadsarbeidet det er å gjennomføre et slikt arrangement. Det spiller ingen rolle om det er agility eller lydighet du selv trener, vi trenger hjelpen din like mye uansett, og inntektene kommer alle medlemmer til gode. Dessuten arrangerer vi våre egne lydighets-, rally-, bruks- og agilitystevner hvert år. Her er vi også helt avhengige av medlemmenes dugnadsinnsats. Slik melder du deg inn som hovedmedlem Hvis du IKKE allerede er medlem i en av NKKs medlemsklubber/ IKKE har brukernavn og passord til NKK > Min side:

1. Gå inn på NKK > Bli medlem
2. Fyll inn skjemaet og følg anvisningene videre
 
Hvis du allerede ER medlem av en annen NKK-tilknyttet klubb/HAR brukernavn og passord til NKK > Min side:

 

 1. Gå inn på NKK > Min side
2. Fyll inn feltene for Epostadresse/brukernavn og Passord, og klikk på Logg inn
3. I kolonnen Medlemskap ser du hvilke klubber du er medlem i.
4. Klikk på Meld inn i ny klubb (til høyere ovenfor listen over eksisterende medlemskap)
5. Velg Oslo og omegn dressurklubb fra listen over klubber
6. Klikk Meld inn, og du får følgende melding:
 Du er nå meldt inn i klubben. Medlemskapet er først aktivt når det er betalt. Det ble opprettet et krav som du finner under fanebladet «Medlemskrav». Klikk her for å gå direkte til kravet. Kravet kan betales med kort eller du kan vente på å få tilsendt en faktura.
 
Husstandsmedlemskap
Klubben kan også tilby husstandsmedlemskap.  Denne typen medlemskap er det kun NKK (medlem@nkk.no) som kan registrere. Betingelsen for et slikt medlemskap er at det kan knyttes til en av klubbens hovedmedlemmer ved dennes medlemsnummer, samt at personen som registreres med et husstandsmedlemsskap har samme bostedsadresse som hovedmedlemmet. Et husstandsmedlem betaler ikke grunnkontingent til NKK, og kontingenten til klubben er lavere enn for hovedmedlemmet. Ellers har vedkommende de samme medlemsfordelene som et hovedmedlem.

Hvis du ikke får til å melde deg inn på Min side på NKK kan du sende en e-post til styret: post@oodk.org. Medlemskontingenten pr 2018 er kr 310,- for hovedmedlem og kr 75,- for husstandsmedlem.