Petter Nordlien
til minne

Alle som  driver med agility og flere andre i Oslo og Omegn Dressurklubb kjente Petter Nordlien som døde 4. juni 2014, 56 år gammel. Han var i flere år medlem av klubben vår, men idag huskes han av de fleste best som dommer og kursholder.  Og ikke som hvilken som helst dommer og kursholder, og ikke bare i noen miljøer, men over det ganske land. Han var en humorist, en inspirator, en dyktig veileder hvis ord ble husket. Replikkene ble ofte fulgt av en hørbar latter som avspeilte det gode humøret hans. Han hadde respekt for den hundesporten han drev, regelverket skulle følges, det sørget han for.

Personlig var han en beskjeden mann. Han var ikke ordrik om egne plager og problemer, stolthet forbød ham å søke medlidenhet.

Hans utstrakte dommer og kursvirksomhet begrenset seg ikke til Norge. Mange  svensker uttrykker  idag sorg og savn over hans bortgang.

I OODK hadde Petter også mer uoffisielle oppdrag, som dommer og gledesspreder i julenisseløp og påskehareløp, som han var så snill å påta seg.

Vi vil savne Petter Nordlien. Minnene om ham vil leve lenge.

 

Oslo og omegn dressurklubb har bestilt en blomsterdekorasjon til Petter Nordliens båre den 18. juni.