Kjære Hege!

Vi som har sittet det siste året eller mer sammen med deg i styret er alle enige om at du har gjort en fantastisk jobb som leder i OODK. Det har vært hyggelig å jobbe sammen med deg og det har vært god stemning på alle våre møter.

I løpet av din sekretær- og ledertid har klubben fått flere aktiviteter og blitt ganske stor. Gjennom din sjenerøsitet og innsats sitter vi nå tilbake med en rekke verktøy, som effektive prosedyrer for driften, og stevnehåndbøker for agility, lydighet og rallylydighet. Dette gjør det langt lettere for den som overtar stafettpinnen etter deg og for de av oss som fortsetter i det nye styret. Denne innsatsen har nok ikke vært like synlig utenfor styret..

Du har et brennende engasjement for klubben og en arbeidskapasitet som er unik. Du har kompetanse og en bredde som få kan stille opp med, og ikke minst, du får ting gjort!

Vi er på vei inn i en sesong hvor klubben har mange aktiviteter på planen og hvor vi veldig gjerne skulle hatt deg med ombord. Du har brukt mange timer i uken på styrearbeid, timer du nå kan frigjøre til hundetrening og til mer tid sammen med familien din. Dette setter vi umåtelig stor pris på!

Tusen takk for din innsats. Vi ser frem til å møte deg på Brekke videre fremover!

Vennlig hilsen
dine gamle styrekollegaer;

Caroline, Iren, Kristen, Maria, Nina, Tone Cecilie