404142_10151051509386128_387699004_n

Vi OODK-medlemmer har minst én ting felles: interessen for hunder. Men der stopper kanskje likhetstrekkene. Vi kommer fra alle kanter av byen, også utenbys fra. Vi er gamle og unge, flest damer, men også noen menn.  I bagasjen har vi forskjellig oppdragelse, utdanning og livserfaring. Når vi ikke driver med hunder, driver vi med vidt forskjellige ting. Som om ikke det skulle være nok har vi forskjellig syn på hunderaser, hundesporter, hundetrening, ja alt som har med hund å gjøre. Går det an å få en så sammensatt gjeng til å trives sammen? På årsmøtet 18. februar fikk OODK et nytt styre: Hanne Marit, Iren, Kristen, Sidsel, Siv og undertegnede. Vi er også en ganske sammensatt gjeng.

Til sammen har vi en blandingshund, to cocker spaniels, en Jack Russel terrier, en kooiker, en labrador, tre lagottoer og en spinone. Og disse bikkjene trenes i agility, lydighet, rally lydighet, blodspor, jakt, spor og rundering. Men vi har minst to ting felles: et ønske om å forbedre miljøet i OODK og et mål om å rekruttere og beholde nye medlemmer.

Aktivitet er ett stikkord for bedre miljø. Hvis klubben tilbyr aktiviteter som medlemmene er interessert i, tilbringer de mer tid sammen, blir bedre kjent, og vips! så har vi et miljø. Vi kommer til å satse på mange fine kurs i år. Nybegynnerkurset i agility går som vanlig første helgen i mai, og vi har allerede satt opp et runderings- og et sporkurs. Flere kurs settes opp etter hvert – følg med!

Vi arrangerer også mange sosiale aktiviteter: påskehareløp, klubbmesterskap, sommeravslutning, adventsfrokoster og nisseløp. Her er alle medlemmer velkomne!

Men det er viktig å huske på at vi er en frivillig organisasjon, som i motsetning til hundeskoler, er avhengig av at alle er med og drar lasset. Hvert medlem har et selvstendig ansvar for å bidra til et godt miljø både ved egen oppførsel, oppslutning om aktivitetene og ved å hjelpe til med drift av klubben og gjennomføring av arrangementene våre.

Snart er våren her og vi flytter all trening tilbake til Brekke. Håper å se mange nye og gamle medlemmer på trening, stevner og andre aktiviteter!

Hilsen Hege