Litt utur var det at en av de få regnværsdagene i april landet på stevnedagen vår. Men det ble en hyggelig dag tross regn og blåst takket være blide deltakere, velvillig mannskap og dyktige dommere!

Det var totalt 77 påmeldte, hvorav 69 startende fordelt på alle klasser. 18 OODK’ere stilte til start og 11 fikk 1.premie! Mange flotte prestasjoner uansett disk eller ikke. Ekstra gratulasjoner til Caroline og Luna som gikk til 200 poeng og 1.plass i klasse 2, og Maria H. og Opsis som fikk 197 poeng og 2. plass i klasse 1.

Heder og ære til alle som bidro til at dagen gikk knirkefritt og i henhold til tidsplan! Nina K, Hege K og Maria S hjalp til med rigging av telt og ringbånd kvelden før. På stevnedagen var det en blid og velvillig gjeng som var tidlig oppe for å hjelpe til med å gjøre klar kiosken, sekretariatet og ringen. Tor S og Maria S var i tillegg parkeringsvakter de første timene.Karianne og Maria O hadde full kontroll i sekretariatet. Ringsekretærene Christina S og Bente L sørget for god styring ved ringen. Christina S var i tillegg eminent stevnefotograf. Guro, Ane, Mette og Caroline var tidtakere/banemannskap og sørget for raske banebytter. Marianne hadde stålkontroll på kiosken! Med seg hadde hun Astrid, Tone og Rita som sørget for å servere veldig gode vafler og kaker. Kakebakerne var Venke, Lisbeth, Hanne Marit og Marie.

Oppryddingen gikk raskt takket være Tor S, Hilde A, Marianne, Bente L, Maria O og Caroline – en ekstra takk til Tor S som tok med seg søppelet! Og takk til de erfarne og hyggelige dommerne Merete Kristensen og Bente Fredriksen som det er en glede å jobbe sammen med.

Oslo, 26.5.2015

Christina Berman

Stevneleder

Resultatlisten finnes her:
Resultatliste rallylydighet 25. april

Og flere bilder fra stevnet finnes her

rally kl. 3 25. aprilkl. 1kl. 2Elite-kopi rally i regnet rally rigging